Woodcraft Drevené 3D puzzle raketomet

(2)
Produkt je trvalo vypredaný alebo sa už nevyrába

Viac od tohto výrobcu Woodcraft construction kit

Rozmery po zostavení: 20x23x14 cm
Vek: 8+
Materiál: drevo
Obtiažnosť: jednoduchá

Kód produktu: P052 Ean produktu: P052

Produkt je trvalo vypredaný
Sklad Dvedeti.sk Dostupnosť neznáma
Predajňa Místek : Dostupnosť neznáma
€ 7,96 € 6,63 bez DPH

Produkt bohužiaľ teraz nie je v predaji

Táto séria drevených hračiek 3D puzzlí je určená predovšetkým pre pánov chlapcov a ich oteckov, ktorí sa radi so svojimi deťmi vracajú do svojho detstva. Ide skôr o jednoduchšie až stredne ťažké 3D puzzle dopravných prostriedkov a rôznych strojov od historických áut, moderných športiakov cez bojovú techniku, stavebné stroje až po lokomotívy – to všetko z krásneho dreva, či už prírodného alebo farebného. U väčšiny zostavených modelov je možné otáčať ich kolesami skôr symbolicky len pre dokreslenie pohybu, nesnaží sa predviesť vierohodnú jazdu. To však deťom nebráni, predstaviť si za drevenou hračkou dokonalý detský svet.

 

Drevené 3D puzzle – drevené skladačky sú vyrobené z 3 mm alebo 5 mm hrubej kvalitnej preglejky a sú dodávané v nezloženom tvare, balené vo fólii. Jednotlivé diely z drevenej preglejky jednoducho vytlačíte a podľa priloženého návodu skladáte krásne plnohodnotné drevené hračky. Deťom sa tak rozvíja ich myslenie, jemná motorika a predstavivosť. Drevené 3D puzzle nemusíte lepiť lepidlom, potom ich je možné kedykoľvek rozložiť a znovu zložiť. Odporúčame si preto ponechať návod na stavbu. Prírodné drevené 3D puzzle si môžu deti aj sami vyfarbiť podľa svojej fantázie. Farebné drevené 3D puzzle sú opatrené kvalitnou potlačou. Tieto drevené hračky – drevené 3D puzzle sú určené deťom od 3 rokov a spĺňajú všetky normy EÚ.

 

Postup skladania:

1. Nájdite páry čísel na nákresoch.

2. Jednotlivé časti vytláčajte v priebehu skladania. V prípade nutnosti hrany vyhlaďte brúsnym papierom.

3. Zložte časti označené rovnakým číslom. Pre správne umiestnenie použite ilustráciu na obale.

4. Na trvalejšie pevné spojenie použite lepidlo na drevo (nie je súčasťou výrobku). Drevené 3D puzzle môžete vyfarbiť (farba nie je súčasťou výrobku).

 

Upozornenie: Nie je vhodné pre deti do 3 rokov, pretože obsahuje malé súčasti - hrozí nebezpečenstvo udusenia. Baliaci materiál nie je hračka.

 

Hlavné vlastnosti:

  • prírodné drevené 3D puzzle
  • vyfarbiteľné podľa vlastnej fantázie
  • rozvíja jemnú motoriku a predstavivosť
  • vhodné od 8 rokov
  • jednoduchá obtiažnosť

 

 

Obľúbené medzi deťmi i dospelými, k hrám aj vystaveniu vo vitríne, to sú 3D skladačky. Ich sortiment číta bezpočet kategórií a zahŕňa všetky mysliteľné predmety. Či už dávate prednosť zvieratám, strojom, alebo stavbám, je Vám k dispozícii široká ponuka pokrývajúca niekoľko stupňov obtiažnosti. Možno pritom vyberať z prírodných skladačiek, ktoré potom môžete vyfarbiť podľa vlastnej fantázie, alebo farebných, opatrených kvalitnými potlačami. Ich skladanie je skvelá zábava na daždivé popoludnie, alebo pokojné večery. Oddýchnite si tvorivo od každodenného zhonu a stresu!

Podobný tovar

Woodcraft Drevené 3D puzzle vlak
  • Už zakúpilo viac ako 50 zákazníkov
Skladom 75 ks
€ 7,96

Woodcraft Drevené 3D puzzle tank
  • Už zakúpilo viac ako 200 zákazníkov
Skladom 52 ks
€ 7,96

Woodcraft Drevené 3D puzzle tank T-34 P
  • Už zakúpilo viac ako 200 zákazníkov
Skladom 68 ks
€ 6,37

Woodcraft Drevené 3D puzzle tank KV 2
  • Už zakúpilo viac ako 50 zákazníkov
Skladom 64 ks
€ 7,96